Főoldal » 2021, NBI A » A megtartás is nagy “fogás”: Jogi marad

A megtartás is nagy “fogás”: Jogi marad

Megvan csapatunk első idegenlégiósa a 2020-21-es évadra – vezetőségünk első lépésben nem vett zsákbamacskát, sikerült megtartani az előző évad egyik kulcsjátékosát

Csapatunk első légiósa a következő szezonra ugyanis nem más, mint a szurkolóink egyik nagy kedvencévé vált litván erőcsatár, Tauras Jogela, azaz, ahogy a csapatnál becézték, becézik: Jogi.
Az annak idején, bő egy évtizede az U16-os Európa-bajnokság legértékesebb játékosának választott 27 éves, 202 centi magas balti kosaras az előző (csonka)szezonban rendre a cserepadról beszállva 14 pontot és több, mint 4,5 lepattanót átlagolt az SKC-ban. Neki az évad befejezése után – mivel jó ideig nem tudott hazautazni – módjában állt alaposabban is megismerni Sopront, talán ennek is része lehet abban, hogy hamarosan visszatér.

Jogi emlékezetes produkcióval zárta a csonka szezont, ő lett az utolsó forduló legértékesebb játékosa, a 202 centis kosaras 23 pontos, 10 lepattanós dupla-duplát ért el a Szolnok elleni zárt kapus, az SKC által 85-73-ra megnyert találkozón.
Bízunk benne: a következő évadban ott folytatja majd, ahol márciusban abbahagyta!
Üdv újra az SKC-ban, Jogi!


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·