Főoldal » 2013 » Két újabb siker volt a korona

Két újabb siker volt a korona

Évzárásként a két pécsi csapat látogatott Sopronba s mérte össze tudását fiataljainkkal. Az SKC-Sportiskola Bus Iván vezérletével mindkét riválisát felülmúlva tette fel a koronát az egész őszi remek szereplésére

 

SKC-Sportiskola – PTE-PEAC 76-60 (19-18, 20-21, 18-15. 19-6)

Sopron, NB I B-s férfi kosárlabda mérkőzés, 50 néző.
SKC-Sportiskola: BUS 24/6, RUJÁK B. 16/3, Rátvay 8/6, Török 2, Molnár 14. Cs: Nárai 9/3, Szekeres Z., Pongrácz, Czérna 3. Edző: Patonay Imre.

Tompán, enerváltan, rossz ritmusban kezdtek a fiúk. Alacsony színvonalú játék mellett váltott vezetéssel haladtak a felek az első félidőben, amely döntetlennel ért véget.
Szünet után annyi változott, hogy ha nem is jelentős különbséggel, de már többnyire a Bus Iván vezette soproni csapat ellenfele előtt járt, szűk előnyt állandósított. A záró szakaszban aztán a fiatalok mozgékony, pattogó zónávjáal nem tudtak mit kezdeni a vendégek, az SKC Sportiskola fiataljai Bus és Ruják Bence vezérletével biztosan győztek.
Patonay Imre: – Nyögvenyelős első félidő után, amelyben igen fásultan mozogtak a srácok, a másodikban a zóna és időszakosan egy-két jó egyéni teljesítmény meghozta a győzelmet.

SKC-Sportiskola – PVSK Kronosz Kiadó 76-67 (13-17, 22-18, 21-12, 20-20)
Sopron, NB I B-s férfi kosárlabda mérkőzés.
SKC-Sportiskola: BUS 20/6, Ruják B. 11/3, RÁTVAY 19/12, Török, MOLNÁR M. 24. Cs: Nárai 2.
Előző napon mindkét csapat játszott. Ez, no meg a korai kezdés érződött a két csapat játékán az első negyedben, amikor a vendég pécsi fiatalok voltak valamivel pontosabbak. Fokozatosan lendültek játékba a soproni fiatalok, döntetlennel vonultak szünetre a felek.
A harmadik negyedben aztán “beindult” az SKC-Sportiskola, Molnár Marci vezérletével egy 10-0-s rohammal kezdték a srácok a második félidőt, s ezt az előnyt megtartották a negyed végéig. A záró szakasz elején 4 pontra feljöttek a vendégek, de a Bus, Rátvay, Molnár trió gondoskodott az izgalommentes befejezésről.
Patonay Imre: – Hat nap alatt a negyedik meccsét játszotta le s nyerte meg a társaság. Bus Iván remekül összefogta a csapatot, amely az óriási terhelés ellenére most is bizonyított, egy nagyon erős, négy A-csoportos kerettag kosarassal felálló PVSK legyőzésével, gratulálok a srácoknak. Békés karácsonyt s boldog új évet a soproni szurkolóknak.

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·