Főoldal » 2022, NBI A » Hétfőtől kaphatók a bérletek

Hétfőtől kaphatók a bérletek

Hétfőtől (09.13.) megvásárolhatók a szezonbérletek csapatunk mérkőzéseire, a szeptember 22-én kezdődő 2021/22-es évadra

Tisztelt Szurkolóink!

A kosárlabda férfi NBI A csoportos bajnokság hamarosan útjára indul. Az MKOSZ szándéka, hogy szurkolók előtt lehessen a mérkőzéseket megrendezni, azonban csak olyanok léphetnek be a csarnokba, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, illetve a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel látogathatják a meccseket.

Klubunk háromféle bérletet bocsát ki, amelyek hétfő reggeltől (09.13.) megvásárolhatók csapatunk mérkőzéseire, a szeptember 22-én kezdődő 2021/22-es évadra:
– A magyar bajnokság összes mérkőzésére szóló bérlet, az előző szezonban bérlettel rendelkező szurkolóink számára 10 000 forintba kerül. (A tavalyi bérlet felmutatása esetén.)
– A magyar bajnokság összes mérkőzésére szóló bérlet, az előző szezonban bérlettel nem rendelkező szurkolóink számára 20 000 forintba kerül.
– A “támogatói bérlet” 20 000 forint, amellyel a bérlet tulajdonosa egyúttal klubunkat is támogatja.

A bérletek szeptember 13-tól (hétfő) válthatók meg az X-Computer üzletében (Juharfa u. 5.), amely hétköznapokon 9-17, szombaton pedig 9-12 óráig tart nyitva.

Klubunk szeptember 18-án (szombat) 12 óráig tartja fenn a bérletes helyeket azon szurkolóink részére, akik már az előző évadra is váltottak bérletet.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·