Főoldal » 2022, NBI A » Nem feltartott kézzel

Nem feltartott kézzel

Holnap este a bajnoki címvédő, az évadot két erődemonstrációval felérő diadallal – egy 20 pont fölötti Pécs elleni hazai, valamint egy kiütéses, 32 pont különbségű székesfehérvári győzelemmel – kezdő Falco csapatához látogatunk. A találkozó egyértelmű esélyese a szezont remek formában indító szombathelyi gárda

“Nagyon nem szeretném, ha csak amolyan minden mindegy alapon játszana a csapat, a kétségtelenül bajnoki címvédőhöz méltó formában játszó, és egyértelműen esélyes Falco otthonában. Igenis kell, hogy legyen nyomás a társaságon abban a tekintetben, hogy a maximumot hozza ki magából. Hogy ez mire lehet elég, az majd a pályán kiderül, de az egyértelmű, hogy nem feltartott kézzel lépünk majd pályára” – reagált edzőnk, Báne, azaz Dzunics Braniszlav arra felvetésre, hogy szerdán mennyire játszhat nyomás nélkül, az esélytelenek nyugalmával csapatunk Szombathelyen. Szakvezetőnk szerint egyértelmű célunk van a holnap esti találkozóval: “A bajnokságból eddig eltelt rövid idő alapján úgy tűnik, a Falco az első számú bajnokaspiráns. Láttuk, tudjuk, mit tud, mire képes, de nekünk most elsősorban magunkkal kell foglalkozni, a saját játékunkra kell figyelni. Első meccsünkön, az Oroszlány ellen nagyon sok hibával játszottunk, ezeket próbáltuk javítani. Nagyon bízom benne, hogy játékban előre tudunk lépni – persze, hogy ez mire lehet elég Szombathelyen, az majd a pályán derül ki”.
Nehezíti a helyzetet, hogy az Oroszlány elleni mérkőzést sérülés miatt kihagyó játékosainkra, Chauncey Collins-ra, Fazekas Csabira és Juhos Leventére továbbra sem számíthatunk.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·