Főoldal » 2022, NBI A » Teljes csapattal is nehéz lenne…

Teljes csapattal is nehéz lenne…

Már ma délután elutazik csapatunk Debrecenbe, a szombati DEAC elleni bajnokira. Eleve tartalékos együttesünkből újabb játékosok dőltek ki a héten. Amellett, hogy ismét több kulcsjátékost nélkülözve utazunk az egyik élcsapathoz, ami talán mellettünk szólhat, hogy jobb hangulatban várhatjuk a meccset: a Paks elleni, egy szinte a sírból visszahozott hosszabbításos győzelemmel a tarsolyunkban utazhatunk Debrecenbe, ahhoz a DEAC-hoz, amely hét közben drámai küzdelemben kapott ki Szolnokon

A térdével bajlódó Juhos Levente, valamint a bő egy hete bokatörést szenvedett Supi mellett edzőnk, Báne Debrecenben biztos, hogy nem számíthat a Paks ellen remeklő, de a múlt heti második, ráadásul hosszabbításos meccs végén a térdét kicsit meghúzó Milosra, valamint a talpát újfent fájlaló Fazekas Csabira. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy csütörtökön légiós centerünk E. J. megbetegedett és a játéka bizonytalan, miként az edzéseket ugyan elkezdő, de messze nem ideális erőállapotban lévő irányítónké, Chauncey Collinsé is, akkor bátran állíthatjuk, erősen tartalékos összetételben lép majd pályára csapatunk Debrecenben.

Szakvezetőnk, Dzunics Braniszlav amondó: a rendelkezésre álló játékosokkal kell kihozni magából a maximumot csapatunknak. Kiemelte: Debrecenben nemhogy nyerni, de egy tisztes, szoros eredményt elérni még teljes kerettel is nagyon nehéz lenne. Egy remek szerkezetű, erős kerettel rendelkező, védekezésben és támadásban egyaránt rendkívül szervezett csapathoz látogatunk, amely már eddigi teljesítményével is igazolta, hogy a bajnokság egyik legerősebb csapata. Egyértelműen magasabbak a céljaik, de, mint azt Báne hangsúlyozta: nekünk – tartalékos összetétel ide, hiányzó kulcsjátékosok oda-, ki kell adnunk magunkból a lehető legtöbbet, aztán a pályán kiderül, hogy ez mire elég.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·