Főoldal » 2022, NBI A » Tévés meccs az újonc ellen

Tévés meccs az újonc ellen

Holnap délután 17.15-től tévés meccsen fogadjuk a nyeretlen újonc Nyíregyháza csapatát. Félő, hogy a már Debrecenben is erősen tartalékos csapatunk tovább fogyatkozik

Bár természetesen próbáltunk a lehető legjobban felkészülni a rivális játékából, edzőnk, Báne ma délelőtt még nem tudta pontosan megmondani, kikkel is állunk majd ki a nyíregyháziak ellen:
“Akik Debrecenben nem játszottak, holnap sem tudnak, sőt félő, hogy Milos és Csabi is hosszabb időre kiváltak. Myers a csípőjét fájlalja, az ő játéka is bizonytalan. Taki és Ákos is hagyott ki edzéseket, két középiskolás fiatalunknak, Csendes Péternek és Csátaljay Péternek pedig a hét közben utánpótlás bajnokijuk volt, szóval csak nagy ritkán tudtunk tízen edzeni.”
Edzőnk hozzátette: tudja, látja, miben kell fejlődni, előrelépni, de úgy nehéz, ha nem nagyon van kikkel gyakorolni. Ebben a nehéz helyzetben a Debrecenben látott energiával, elszántsággal kell pályára lépni.
Ami az ellenfelet, a Nyíregyháza csapatát illeti, Báne kifejtette: nem szabad úgy tekinteni a holnapi riválisra, mint egy nyeretlen újonc csapatra. A Nyíregyháza két mezőnyben játszó amerikai légiósa remek egyéni képességekkel rendelkező játékos, litván bedobójuk is képzett, jó kosaras, palánk alatti légiósuk pedig bár posztjáhozt képest aránylag alacsony, rendkívül atletikus, ráadásul a héten egy igazi, vérbeli ötös centert is igazoltak. A külföldi játékosai viszik a nyíregyházi csapatot, amely ugyan még nem nyert mérkőzést, de a Kecskemét ellen egy utolsó pillanatban kapott kosárral, balszerencsével maradt alul, de a Pécs, sőt a Szolnok ellen is végig partiban voltak, volt esélyük nyerni.
Zárszóként Báne kiemelte: a szurkolóink buzdításukkal eddig is sokat segítettek a csapatnak a hazai mérkőzéseken, különösen a Paks elleni hosszabbításos találkozón, és a hadra fogható játékosainknak ebben a nehéz helyzetben erre a segítségre, most is óriási szükségük lesz.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·