Főoldal » 2022, NBI A » A negyedik negyed mentalitásával 40 percen át

A negyedik negyed mentalitásával 40 percen át

Csapatunk holnap 18 órától, a PVSK-Veolia roppant veszélyes együttesét fogadja. Egész héten az volt a kérdés a “házunk táján”, vajon kik lesznek hadra foghatóak, kire számíthat a meccsen Báne

Quincy Diggs szerződtetése és edzésbe állása ellenére sincs könnyű helyzetben edzőnk, hiszen a hosszabb ideje sérült játékosok – Milos, Fazekas Csabi, Juhos Levente és Supi – mellett többen is hagytak ki edzéseket a héten. Amint azt edzőnk elmondta, a hét első felében a tréningek szinte ifi vagy junior edzés jellegűek voltak. “A fiatalokra lehet számítani, dolgoznak és fejlődnek is becsülettel, de a héten volt olyan edzésünk, amelyen írd és mondd, csupán három felnőtt játékosunk tudott részt venni, így nem tudom, kik lesznek bevethetőek holnap.”
Ami az ellenfelet, a pécsi csapatot illeti, edzőnk egy kifejezetten erős, veszélyes csapatnak tartja – különösen, amióta öt légiósa van. Mint mondta, a PVSK talán legnagyobb erőssége a mentális ereje, a tartása, Székesfehérváron, az Alba otthonában is nagyobb hátrányból fordítva tudott győzni, és ugyanez a bravúr kis híján Szolnokon is sikerült a pécsieknek.
Zárszóként az igen nehéz szituációban csapata esélyét abban látja Dzunics, ha vasárnap negyven percen át tudnának olyan felfogásban, azzal az energiával kosárlabdázni, ahogy azt a Nyíregyháza elleni fájó vereség alkalmával a negyedik negyedben tették. “Az a mentalitás kell, azzal lehet esélyünk, az első három negyed enervált játékával semmi!”

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·