Főoldal » 2021/22, NBI A » Milos: nemsokára jövök

Milos: nemsokára jövök

Sok sérült játékosunk egyike, szurkolóink nagy kedvence Milos Boriszov. Vele beszélgettünk saját állapotáról és arról, hogyan látja e nehéz szituációban a csapat helyzetét, esélyeit

– Hogy vagy? – tettük föl az egyszerű, de ez esetben elég kézenfekvőnek tűnő kérdést.
– Köszönöm, már sokkal jobb. Úgy érzem, gyorsan javul az állapotom, szerintem hamarosan – jóval előbb, mint az első látásra tűnt – visszatérhetek.

– Milyen érzés civilben, sérülten a kispadon ücsörögve figyelni a srácokat a meccseken?
– Nem nagyon ismerek rosszabb érzést annál, mint amikor az ember szeretne segíteni, de tehetetlen.

– És az, hogy a szurkolók még így is skandálják a nevedet?
– Nem mondom, érdekes, jó érzés, de sokkal jobb lenne, ha nem a hiányom, hanem a játékom miatt éltetnének. Amúgy sajnos rajtam kívül többen is hozzám hasonlóan, hosszabb időre kiestek. A fiatalok és akik egészségesek maradtak, hősiesen küzdenek. Óriási elismerés és köszönet jár a szurkolóknak, akik látva és megértve a nehézségeket is kitartóan űzik, hajtják, biztatják őket.

– Hogy látod az esélyeket a folytatásra?
– Remélem, jómagam és talán többen is, hamarosan visszatérhetünk és itt van az új amerikai játékosunk is. Titkon reménykedem abban, hogy még a válogatott selejtezők alatti szünetet megelőzően visszatérhetek, de, hogy rögtön utána, az már egészen biztos. Ugyanakkor nem szeretnék semmit elsietni, csak száz százalékos állapotban játszom majd újra. Addig is minden nap edzek, erősítek, kondizom.

– És a csapat esélyei?
– Jól jön majd a selejtezők alatti szünet. Remélem, előtte vagy közben többen is felépülünk, tudunk együtt dolgozni. Optimista vagyok, bízom benne, hogy ezalatt összeállunk, és újra nyerjük majd a meccseket a csapattal, az eddig is rengeteget segítő, támogató szurkolóink segítségével!


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·