Főoldal » 2022, NBI A » Javuló helyzet, növekvő remények

Javuló helyzet, növekvő remények

Vasárnap, elég szokatlan időpontban, a tévéközvetítés miatt 14.05-től fogadjuk a bajnokságban igen előkelő 3. helyen álló Kecskemét gárdáját

Vezetőedzőnk, Dzunics Braniszlav, honlapunknak azt fejtegette, hogy elmúlt két hétben, ha sokat nem is, valamit azért javult a helyzet az elmúlt időszakban sérülések sújtotta és legalább egy csapatra való játékosát nélkülözni kénytelen gárdánál.
Amint arról már beszámoltunk, csatlakozott a csapathoz Rickey McGill, és az új irányító jó benyomást tett Bánéra, persze még kell idő ahhoz, hogy igazán összeszokjon a társakkal, és megismerje a csapat játékait. A hét részben ennek jegyében telt az csapatunknál, amelyben a betegségéből felgyógyuló Takács Norbi mellett már Halász Ákos és Fazekas Csabi is edzésbe állt. Nekik azért a hosszabb kihagyás után még idő kell, hogy formába lendüljenek.

Ami a vasárnapi ellenfelet illeti, a Kecskemét csapatnának nagy előnye Dzunics szerint, hogy a Wittmann- Jaramaz-Dramicanin-Karahodzic tengely együtt maradt, tehát egy összeszokott, szervezett gárda látogat hozzánk, amely éppen ezen erényeinek köszönhetően áll a 3. helyen.
Hazai pályán, a korábbi hetekhez képest valamivel nagyobb rotációs lehetőségekkel egyértelműen a győzelem a cél, amelyhez Báne szerint elsősorban védekezésben kellene jóval többet nyújtani, mint az elmúlt hetekben.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·