Főoldal » 2022, NBI A » Mez – kettős jubileumra

Mez – kettős jubileumra

Érdekes, nagy vállalkozásba fogott a többek között csapatunkat is “öltöztető” Dorko Sopron: egy közelgő kettős jubileum alkalmából emlékmezeket csináltatott a játékosok számára, amelyeket egyedileg is meg lehet rendelni
December 14-én lesz 100 éve, hogy a Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött, az egyik jeles jubileum tehát ez a centenáriumi évforduló.
A másik: kerek három évtizede alakult meg klubunk, a Soproni Kosárlabda Club. Rigler Zsolt, a Dorko Sopron egyik vezetője elmondta, hogy a mezre rányomtatták az elmúlt három évtizedben – az 1991-92-es évadtól a 2021-22-es szezonig – csapatunkban szereplő összes játékos, valamint az együttesünket irányító összes edző nevét. Csapatunk a most zajló szezonban már ilyen mezben szerepel a bajnoki mérkőzéseken.
Nos, ilyen mezeket lehet november 29-től egyénileg megrendelni a Dorko soproni üzletében, adott esetben névre szóló felirattal, vagy ahogy szurkolóink és az érdeklődők gondolják. A rendelés és a mez elkészülte között azért várhatóan lesz némi “átfutási idő”, de amennyiben a jövő héten (december 5-ig) leadják megrendelésüket, már karácsonyra remek ajándék lehet ez a kettős jubileumra készült mez!
Rendeléssel kapcsolatban, a Dorko Sopron munkatársai tudnak információt adni!

Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·