Főoldal » 2022, NBI A » Kostas újabb debütálása

Kostas újabb debütálása

Régi-új szakvezetőnk, Kostas – nyugodtan mondhatjuk – ott folytatja, ahol abbahagyta csapatunknál: Szolnokon. Az előző évadban a rájátszás 3. mérkőzésén temperamentumos görög edzőnket kiállították, így az utolsó playoff meccsen már nem ülhetett a soproni kispadra, ahová tétmérkőzésen holnap este Szolnokon tér vissza

Honlapunknak érdeklődésére Kostas elmondta: van benne drukk, izgalom. Egyrészt nem áll túl fényesen a bajnoki tabellán a csapat, másrészt szeretné jól kezdeni második időszakát a az SKC-nál. Ennek érdekében a múlt hét végén egy zárt kapus edzőmeccset játszottunk – és nyertünk meg Zalaegerszegen. Ennek kapcsán azt fejtegette: kellettek a srácoknak a mérkőzés szituációk a hosszú bajnoki szünet vége felé, kíváncsi volt rá, hogy halad a társaság az általa lefektetett szabályok, és néhány taktikai újítás elsajátításával. Hangsúlyozta: az látszott, hogy sokat kell még dolgozni.
A 12. helyen álló csapatunk, holnap a tabellán a 2. helyen álló Szolnok otthonában lép pályára. Kostas természetesen tisztában van vele, hogy az előző évad alapszakaszának győzteséhez, a bajnoki ezüstérmeshez látogat csapatával, amelynél a keret gerince nagyjából együtt maradt, s amely évek óta hasonló rendszer szerint játszik. Edzőnk nem ért egyet azzal a felvetéssel, hogy együttese nyomás nélkül játszhat az egyik top csapat otthonában A csapat célja, hogy mutassa a fejlődést, legyen tartása, és adja ki magából a maximumot. Kiemelte: a korábban elszenvedett 4 hazai vereség után szükség van idegenbeli bravúrokra. Ennek reményében utazik az SKC Szolnokra!
Milos már edz és napról napra többet bír, de még messze nincs százszázalékos állapotban, az ő esetében nem akar kapkodni, kockáztatni edzőnk.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·