Főoldal » 2022, NBI A » Folytassátok, fiúk

Folytassátok, fiúk

Zsinórban 3 győzelem után, holnap Kaposváron játszik és folytatná győzelmi sorozatát csapatunk

A somogyi gárda ugyanúgy 5 győzelmet szerzett, mint mi, mégis az 5. helyen állva fogadja a 12. helyen lévő együttesünket.
Ennek kapcsán görög szakvezetőnk, Kostas hangsúlyozta: nem a tabella, hanem a feladat foglalkoztatja. Mint mondta, egy erős, veszélyes csapat a Kaposvár, két remek légiós mezőnyjátékossal, Hilliarddal, akit még Németországból, ismer, és a korábban Körmenden is kosarazó Price-szal. A mezőnyben is vannak jó képességű magyar játékosai, és az erős, légiós magas játékosai mellett Hendlein és Csorvási személyében rutinos, korábbi válogatott magyar centerekkel is rendelkezik holnapi ellenfelünk.
Érdekes színfoltja lehet a mérkőzésnek a két Ford, a kaposvári Xavier, és játékosunk, Quincy párharca. Kostas kiemelte: a nevük azonos, és a játékuk, a stílusuk is hasonló, de bízik benne, hogy az ő játékosa, és ezzel együtt az ő csapata lesz hatékonyabb.
Edzőnk reméli, hogy a srácok újra az előző mérkőzéseken látott intenzitással vetik magukat a küzdelembe a pálya mindkét oldalán, azaz támadásban és védekezésben egyaránt. Kostas nagyon szeretné, ha Kaposváron is a saját játékát tudná majd játszani együttese. Úgy véli, kulcskérdés lehet a lepattanó labdák kontrollálása, fontos, hogy a csapat ne engedjen sok második esélyt a vendéglátóknak. Az is sokat jelentene a szép győzelmi széria folytatásában, ha a fiúk “vigyáznának” a labdára, nem adnák el azt túl gyakran, így nem engednék lendületbe jönni az ellenfelet.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·