Főoldal » 2022, NBI A » Szekszárdon folytatnánk a Paks ellen

Szekszárdon folytatnánk a Paks ellen

A szezon elején egy emlékezetes meccsen, Milos nagy játékával, hosszabbítás után győztük le a paksiakat. Holnap, 18 órától Szekszárdon, a paksi együttes ideiglenes, átmeneti otthonában csap össze újra a két gárda

Az újabban sikert sikerre halmozó csapatunk edzője, Kostas természetesen a holnapi szekszárdi, Paks elleni mérkőzésen is szeretné folytatni a sikersorozatot. Mint mondta, ehhez ugyanaz a koncentráció, tudatosság és akarat kell játékosaitól, mint amivel eddigi sikereiket elérték. Fontos a lepattanó labdák kontrollálása, támadásban pedig továbbra is saját játékunkat próbáljuk majd játszani.
Ami az ellenfelet illeti, Kostas szerint a szolnoki vereségét leszámítva egy az utóbbi hetekben igen jó formába lendülő, többek között Székesfehérváron, az Alba otthonában is diadalmaskodó együtteshez látogatunk. Görög mesterünk úgy látja, ahogy legutóbb a Szeged, úgy ma a Paks ellen is kulcsfontosságú, hogy az ellenfél játékának ritmusát meghatározó, két jó képességű amerikai hátvédjét, Brownt és Taylort “féken tartsák” fiai. Persze rajtuk kívül is vannak igen veszélyes, jó játékosai a paksi gárdának, egyértelműen kulcsember még Eilingsfeld, aki távolról, és a gyűrű közeléből is rendkívül veszélyes.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·