Főoldal » 2022, NBI A » Nagy utazás a 10. győzelemért

Nagy utazás a 10. győzelemért

Ma délután elutazik, holnap este 19 órától pedig az ország másik végében, Nyíregyházán lép majd pályára csapatunk. Mint azt szurkolóink nyilván jól tudják, zsinórban 9 megnyert mérkőzés után a 10. diadal reményében kel hosszú útra együttesünk

Ősszel a nyírségiek nyerni tudtak Sopronban, csakhogy akkor még nem Rickey irányított, és egy légióssal kevesebben is voltunk, hiszen Milos már, Diggs pedig még nem volt csapatunkban.

Edzőnk, Kostas szerint annak ellenére, hogy a Nyíregyháza ősszel az akkor sérülések tizedelte SKC otthonában nyerni tudott, igazán saját pályáján veszélyes, legutóbb 105-79-re verte otthonában az Albát.
A rivális kapcsán elsősorban azt emelte ki csapatunk szakvezetője, hogy a Nyíregyháza két amerikai hátvédje Bryce és Johnson együtt 45 pontot átlagolnak, a chilei center, Suarez távolról is nagyon veszélyes, a szintén amerikai erőcsatár, Leday pedig atletikus, erőszakos, harcos kosaras.
Ahhoz, hogy folytatni tudjuk a remek sorozatot, Nyíregyházán is maximális erőbedobásra és koncentrációra lesz szükség, emellett nem szabad hagyni a riválisnak, hogy saját gyors, rohanós, rendezetlen védelem elleni játékát játsza. Fontos lesz kontrollálni a játék ritmusát, és a lepattanózásra is nagyon oda kell figyelni, már csak azért is, mert Leday ebben nagyon erős, és a mezőnyből Bryce is hatékony ebben a “műfajban”. Amellett, hogy minderre figyelni kell, az előző mérkőzéseken látott elszántságra, fegyelmezettségre lesz szükség, – tette hozzá Kostas – valamint, hogy tudjuk játszani a saját játékunkat.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·