Főoldal » 2022, NBI A » Újra itthon, újra győzelemben bízva

Újra itthon, újra győzelemben bízva

Csapatunk holnap 18 órától, a Körmend ellen játssza első hazai mérkőzését a felsőházi középszakaszban

A srácok zsinórban 5 elveszített bajnoki után próbálnak javítani, de kérdéses, hogy csapatunk számíthat-e a szerdai, szolnoki meccs hajrájában megsérülő légiós centerre, E.J. Montgomeryre. Vele kapcsolatban edzőnk, Kostas  ezt a tájékoztatást adta honlapunknak: E. J. csütörtökön, és tegnap is orvosnál járt, kezeléseket kapott, kérdéses a játéka.  Az edző hangsúlyozta, a center nagyon fontos játékosa csapatának, amely egészen más játékerőt képvisel vele a soraiban, mint nélküle. Abban viszont biztos: akár vele, akár nélküle állunk ki a holnapi meccsre, a srácok próbálják a maximumot kiadni magukból.

A Körmend az Alba ellen hazai győzelemmel kezdte a felsőházi középszakaszt. Remek, gyors, egy az egyben veszélyes hátvédjei, több távolról remekül célzó játékosa, és a palánkok alatt is nagyon erős, jó centerei vannak, tehát egy erős, jó csapat látogat hozzánk. Edzőnk szerint nemcsak a helyezés szempontjából lenne fontos csapatunknak legyőzni őket, hanem azért is, mert az 5 legutóbbi meccsét – igaz ebből négyet idegenben, a Kaposvár elleni hazait pedig úgy, hogy azon a héten többen is betegeskedtek – elvesztettük.  Kostas kiemelte: a szolnoki meccs jelezte, hogy jó úton járunk,  a közelmúltban sok gondot okozó lepattanózásban sokat javultunk. Erre továbbra is nagy figyelmet kell fordítani, s mindenképpen csökkenteni kell az eladott labdák számát. A mezőnyposztokon vannak olyan játékosaink, mint a közelmúltban közel fél év után visszatérő Supi, vagy az előbb orr- majd ujjtörést szenvedő Ákos, akik hosszabb kihagyás után tértek vissza, és még időre van szükségük, hogy régebbi formájukat visszanyerjék.
Ezzel együtt Kostas bízik a srácokban, no meg a csodálatos, a csapatnak sok nehéz helyzetben rengeteget segítő szurkolótáborban, és reméli,  segítségükkel újra győzelmet ünnepelhetünk.

Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·