Főoldal » 2022, NBI A » Újabb rangadó következik

Újabb rangadó következik

A középszakasz aktuális fordulójában csapatunk idegenben, Szombathelyen lép pályára azzal a céllal, hogy megszakítsa immár hat mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát.

Kostas először megemlítette, hogy gratulál a Sopron Basket csapatának, akik első magyar csapatként megnyerték a női Euroligát.

A Falco elleni mérkőzés kapcsán vezetőedzőnk elmondta, az lesz a legfontosabb, hogy minél kevesebb ki nem kényszerített hibával játszunk, valamint a játékosok minden helyzetben segítsék egymást. Ha ez megvalósul, akkor egy jó mérkőzést játszhatunk a szombathelyiekkel, és megörvendeztethetjük a csapatot elkísérő szurkolókat egy győzelemmel. Az előző találkozókon sok támadólepattanót engedtünk ellenfeleinknek, és az eladott labdák száma is nagyon magas volt. Azt viszont nem lehet a játékosok szemére vetni, hogy ne játszanánk egységes csapatként, hiszen például a Körmend elleni találkozón együttesünk kétszer annyi gólpasszt osztott ki, mint ellenfelünk, akik végül így is megnyerték a meccset.
Továbbra is sérülések és betegségek hátráltatják a munkát, amelyek ráadásul a legrosszabb pillanatokban jöttek, de Kostas bízik benne, hogy játékosai minél hamarabb újra száz százalékos állapotban lesznek, és ismét megindulhatunk felfelé. Ennek ellenére eddig is megvolt az esélyünk a győzelemre mindkét középszakaszbeli mérkőzésünkön, azonban a végjátékokban rossz döntéseket hoztunk, és ez vezetett a vereségekhez. Edzőnk ezt a mentális fáradtság számlájára írja, amely abból fakad, hogy már a szezon vége felé járunk, és mindenkinek rengeteg mérkőzés van a lábában.
Vezetőedzőnk gondolatait azzal zárta, hogy mélyről jött fel a csapat november óta, nagy utat tettek meg a srácok, de még mindig  éhesek a sikerre, nem elégednek meg azzal, amit eddig elértek, hanem tovább küzdenek a minél jobb pozíciókért a rájátszásra.

JEGYVÁSÁRLÁS
A Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely elleni mérkőzésre, a belépőjegyeket a helyszínen lehet megvásárolni. A vendégpénztár 17 órától áll szurkolóink rendelkezésére.

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·