Főoldal » 2022, NBI A » Az első felsőházi sikerért

Az első felsőházi sikerért

Holnap 18 órától, az Alba Fehérvár csapatát fogadják a felsőházi középszakaszban az első győzelmükre hajtó fiaink

 

Legutóbbi mérkőzésünkön, mint ismeres, szoros első félidő után nagy verésbe szaladtunk bele Szombathelyen. Csapatunkra ráfért a – minden bizonnyal aktív – hétvége, míg ellenfelünk, az Alba szombaton nagy diadalt aratva Székesfehérváron legyőzte a Szolnokot.
Kostas, a csapatunkat felsőházba vezető görög szakvezető honlapunk érdeklődésére kifejtette: a társaság a szombathelyi mérkőzés utolsó tizenöt-tizenhat percét leszámítva partiban volt ellenfeleivel, és igazolta, hogy helye van a legjobbak között. A szombathelyi találkozót sérülés miatt kihagyó amerikai irányítónk Mack már harcra kész, de a napokban betegségek hátráltatták a felkészülést, Milos, Fazekas Csabi és Halász Ákos is hagyott ki edzéseket, de edzőnk reményei szerint teljes kerettel áll ki a holnapi összecsapásra csapata.
A soproni gárda szakvezetője hangsúlyozta, nagyon fontos találkozó előtt állnak a srácok, akik pont a fehérváriakkal vannak nagy csatában a 4-5. helyért. Ha holnap nyernek, tennének egy kis lépést a 4. hely megszerzése felé, ami pályaelőnyt jelentene a rájátszásban.
Az ellenféllel kapcsolatban Kostas azt fejtegette, hogy az egyik legjobb magyar állománnyal, rutinos válogatottakkal – Vojvoda, Szabó, Pongó – és rendkívül energikus, tehetséges fiatalokkal rendelkező gárda látogat hozzánk. Ráadásul a fehérváriak – ellentétben a középszakasz első meccseivel – már csaknem teljes kerettel tudnak felállni. Ezzel együtt Kostas nagyon reméli, hogy a két legutóbbi drámai, hosszabbításos hazai vereség után, holnap itthon végre győzelemmel örvendeztetik meg fiai a nekik mindig rengeteget segítő, sok erőt, energiát adó szurkolótábort – amelynek segítségében, hangerejében most is nagyon bízik.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·