Főoldal » 2022, NBI A » Egyről a kettőre – a kupagyőztes ellen

Egyről a kettőre – a kupagyőztes ellen

Csapatunk holnap 18 órától, a közelmúltban a Magyar Kupát elhódító Szolnoki Olajbányász gárdáját fogadja. Egy hete, legutóbbi mérkőzésünkön az Alba Fehérvár ellen megszereztük első győzelmünket a felsőházi középszakaszban. E tekintetben szeretnénk egyről a kettőre lépni

Fiaink görög sikeredzője, Kostas úgy érzi, javuló formát mutat csapata, ami annak is köszönhető, hogy a sérülésekből, betegségekből felépülő játékosai az edzések hatására fokozatosan nyerik vissza formájukat.
A holnapi összecsapásra rátérve kiemelte: a bajnokság ezen szakaszában már nincsenek nagy titkok, a csapatok jól ismerik egymás erősségeit és így készülnek föl az aktuális riválisból. A Szolnokról annyit mondott: kiváló együttes látogat hozzánk holnap, amely a Magyar Kupa elnyerésével is bizonyította erejét és tudását. Kostas hozzátette: a felsőházban szereplő csapatokat úgy építették föl, hogy a bajnokság hajrájában ott legyenek a legjobbak, minimum a legjobb négy között. Mindez – tette hozzá – azért az ő csapatára, az SKC-ra nem feltétlenül igaz, de ha már itt vagyunk a felsőházban, szeretnék bizonyítani, hogy nem érdemtelenül jutottunk el ide.
A múlt heti, első felsőházi siker után holnap szeretnénk újabb bravúrt bemutatni, már csak azért is, mert egy esetleges siker jól jöhet a 4. helyért vívott küzdelemben, hogy a rájátszást pályaelőnyből kezdhesse majd a csapat. Kostas bízik játékosaiban, és természetesen szurkolóink segítéségében.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·