Főoldal » 2022, NBI A » Fájó búcsú, közel negyed század után

Fájó búcsú, közel negyed század után

Több, mint két évtizeden át gyúrta, masszírozta a pontokat a kezekbe és lazította, tette fittebbé, frissebbé játékosaink lábait csapatunk tegnap reggel váratlanul elhalálozó gyúrója, Falk Richárd, Ricsi

Októberben lett volna 53 esztendős ez a csendes, halk szavú, tiszta szívű masszőr, aki hosszú esztendőkön át – leszámítva 2010 környékén egy bő egy éves kitérőt – csendben, de nagy-nagy alázattal és hozzáértéssel tette a dolgát, úgy Sopronban az Arénában a dolgos hétköznapokon, mint adott esetben Zalaegerszegtől Nyíregyházáig hétvégente az idegenbeli bajnokikon.
Ricsi nem az a nagyhangú, harsány mókamester-masszőr volt, ám nyitott szemmel járta az öltözőket a csarnokokat, látogatta az edzéseket. Mindenről volt kialakult véleménye, de önmagától ezt nem nagyon hangoztatta. Viszont ha valaki leült vele beszélgetni, láthatta, egy sok mindenre fogékony, érzékeny, éles szemű, jó megfigyelővel van dolga, aki a maga csendes, szerény módján egészen különleges, finom humorérzékkel is rendelkezett.
Falk Ricsi halálával nagy űrt hagyott maga után csapatunk öltözőjében, az SKC-család régi, oszlopos tagja távozott körünkből, sajnos fájdalmasan korán.
Klubunk őszinte részvétét nyilvánítja a családnak.

Az április 27-i mérkőzés előtt, a játékosok és az SKC stábja, egy szál rózsával búcsúzott a hajnalban elhalálozó gyúrónktól, Falk Richárdtól, Ricsitől.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·