Főoldal » 2022, NBI A » Bravúrra hangolva a bajnokcsapat ellen

Bravúrra hangolva a bajnokcsapat ellen

Holnap 18 órától, a bajnoki címvédő és – a középszakaszból hátralévő mérkőzések eredményeitől függetlenül – a rájátszást az élről kezdő Falco csapata látogat hozzánk

A Falco számára nincs igazán tétje az összecsapásnak. Csapatunk a 4. helyért küzd a középszakaszban, hogy pályaelőnyből kezdhesse majd a rájátszást és ebből a szempontból az igazán fontos “ütközet”, az az egy hét múlva a középszakasz utolsó fordulójában, Székesfehérváron rendezendő ütközet lesz.
Görög szakvezetőnk, Kostas Flevarakis szerint csapata legutóbbi 3 mérkőzése, az Alba és a Szolnok elleni diadal, valamint a Körmenden szoros csatában elveszített összecsapás azt mutatja, hogy jó irányba tartunk. A Falco együttesével kapcsolatban ezúttal nem akart belemenni részletes szakmai elemzésbe, hiszen, mint kiemelte, a csapatok már nagyon jól ismerik egymást.
Edzőnk kiemelte: szurkolóink számára mindig is kiemelten fontos a szombathelyiek elleni összecsapás, ráadásul az ő irányításával Sopronban még nem kaptunk ki a Falco gárdájától. Reméli, hogy ez a sorozat holnap sem szakad meg, és természetesen ezúttal is bízunk a szurkolók támogatásában.
Hangsúlyozta a csapatmunka fontosságát, mind védekezésben, mind pedig támadásban. Egy nagy bravúr a Falco ellen már csak azért is jönne nagyon jól, mert a bajnok és listavezető esetleges legyőzése nagy önbizalmat adhat csapatunknak a jövő szerdai, székesfehérvári találkozó előtt.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·