Főoldal » 2021/22, NBI A » Harmadszor is nyerni Székesfehérváron

Harmadszor is nyerni Székesfehérváron

Holnap délután 17 órától, Székesfehérváron próbáljuk meg visszaszerezni a szerdán Sopronban hosszabbítás után elveszített pályaelőnyt

Edzőnk, Kostas szerint szerdán Sopronban elsősorban a játék éppen azon szegmenseiben maradtunk el az elvártaktól, amelyekről a párharcot megelőzően szó volt. 16 lepattanóval szedtek többet a fehérváriak, és eladott labdáinkból 23 pontot dobtak indítás után.
Görög edzőnk kiemelte: nagyobb koncentrációval, akarással ezeken lehet, sőt kell is javítani, az más kérdés, hogy szerdán emellett nem is fogtak ki jó dobóformát a srácok, sok tiszta helyzetet hibáztak el.
Kostas az elveszített pályaelőny kapcsán azt taglalta, fontos a pályaelőny, de azért nem minden. Az évad során az Alba és kétszer nyert Sopronban, de csapata is tudott kétszer győzni Székesfehérváron. Szerdán Sopronban apróságok, mégis nagyon fontos apróságok, 1-1 védekezés, lepattanó, büntető döntött. Nem kizárt, hogy a holnapi meccs is ilyen lesz, de egy újabb fehérvári sikerhez amellett, hogy jobban kell figyelni a srácoknak a lepattanókra -főleg a saját palánknál-, valamint az eladott labdákra, egyértelmű, hogy a szerdainál jobb dobóformára lesz szükség. Ennek érdekében az edzéseken a stáb próbálta frissíteni a társaságot.
Kostas hangsúlyozta: csapata nyerni, a pályaelőnyt visszaszerezni utazik Székesfehérvárra.

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·