Főoldal » 2022/23, NBI A » A nagy visszatérő: Molnár Marci

A nagy visszatérő: Molnár Marci

Hosszú “országjárás” után, és több, mint fél évtized után tér vissza csapatunkhoz Molnár Marci, aki még az előző sikerkorszak idején volt tagja csapatunknak

A tőlünk távol töltött évei – 3 szezont Kecskeméten, majd Székesfehérváron, Debrecenben és Oroszlányban szerepelt – során a válogatottba is bekerülő center annak idején, még fiatalon szerepelt csapatunkban. Harcosságát, keménységét, elszántságát akkor is kedvelték szurkolóink – nos Marci a következő szezontól újra az SKC-t erősíti.
Korábbi és leendő centerünk az előző évadban az Oroszlány csapatában szerepelt. A bajnokság elején megsérült, volt egy hosszabb kihagyása. Abban viszont már jelentős szerepe volt, hogy az OSE remekül menetelt a középházi középszakaszban. Az immáron 28 esztendős, 205 centi magas kosaras a bajnokság ezen fázisában, meccsenként nem egészen 14 percet játszva átlagban 7 ponttal és közel 4,5 lepattanóval járult hozzá, hogy az Oroszlány 7 győzelem mellett mindössze egyetlen vereséget elszenvedve bejusson a rájátszásba. Ott, a Körmend ellen 3-1-re elveszített párharcban meccsenként közel egy félidőt – 18 percet – a pályán töltve 6 pontot és 6,3 lepattanót átlagolt. Legjobb meccse, a Kaposvár ellen Oroszlányban fölényesen megnyert középszakaszbeli találkozó volt, amelyen egy félidőnyit játszva, 11 pontot dobott 4/7-es mezőnymutatóval, mindhárom büntetőjét értékesítette, leszedett 4 lepattanót és 3 “sapkát” is kiosztott, azaz volt 3 blokkja.
Üdv újra, az SKC-ban, Marci!

Fotó: Oroszlány Sport Egylet hivatalos oldala (FB)

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·