Főoldal » 2022/23, NBI A » Kezdés új erőnléti edzővel, orvosi vizsgálattal, felmérésekkel

Kezdés új erőnléti edzővel, orvosi vizsgálattal, felmérésekkel

Reggel orvosi vizsgálatokkal, majd felmérésekkel csapatunk – egyelőre a magyar állománnyal – megkezdte a felkészülést a 2022-23-as évadra

A reggeli orvosi vizsgálaton keretünk magyar játékosai – Csátaljay Péter, – a nyári sérülése után rehabilitációját végző, de a vizsgálaton megjelenő – Csendes Péter, továbbá Molnár Marci, Schöll Ricsi, Supi, Sitku Marci, Takács Norbi és Valerio-Bodon Vincent vettek részt.
Az SKC az első napokban az új erőnléti edző, az előző években Oroszlányban dolgozó szlovén Luka Steblaj, valamint Bors Miklós másodedző irányításával készül. Ezúton is szeretnénk megköszönni Pető Edinának, az előző két szezonban a csapat mellett erőnléti edzőként végzett alapos, magas szintű munkáját. Csapatunk vezetőedzője, Kosztasz – akivel természetesen a stáb tagjai egyeztették az első napok feladatait, programját – a hét második felében tér vissza Sopronba.
Csapatunk három már meglévő légiósa, a Puerto Rico-i hátvéd, Eric Ayala, az amerikai erőcsatár, Jordan Barnett, valamint a kanadai irányító Yasiin Joseph várhatóan a jövő héten kapcsolódik be a munkába. A klub és a szakvezetés pedig további játékost, játékosokat keres.

Csapatunk tervezett edzőmeccsei, felkészülési tornái:
Szeptember 3.: Eisenstadt – SKC
Szeptember 7.: SKC – Körmend (zártkapus)
Szeptember 9-10.: Felkészülési torna (Oroszlány)
Szeptember 16.: SKC – Bp. Honvéd
Szeptember 19.: SKC – Klosterneuburg
Szeptember 23-24.: Göcsej-kupa (Zalaegerszeg)


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·