Főoldal » 2022/23, NBI A » Nagy dobópárbajban maradtunk alul

Nagy dobópárbajban maradtunk alul

Bár jól kezdtünk, jobbára futottunk az eredmény után, s egy látványos mérkőzésen 4 ponttal kikaptunk a Kaposvártól az oroszlányi Bányász Kupa nyitányán, így a 3. helyért játszhatunk a tornán
Kaposvári KK – SKC: 95-91 (20-18, 24-27, 23-18, 28-30)
Oroszlány, Bányász Kupa, felkészülési torna
SKC: Joseph 9/6, Ayala 13/6, Takács 8/6, Valerio-Bodon 5/3, MOLNÁR M. 15.
Cs.: Sitku 4, JONES 17/6, Barnett 14, Supola 3/3, Csendes 3/3, Schöll.
Jobban, pontosabban kezdtünk, és a nyitóetap közepén 14-9-re elléptünk. A szakasz második felére azonban “lefagytunk” s egy 11-2-vel fordított a Kaposvár.
A második negyed elején tartotta előnyét a Kaposvár. A félidő nagy dobópárbajjal zárult, 1 pontra feljöttünk.
A második félidő úgy kezdődött, ahogy az első befejeződött –  valóságos kosáresővel. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a kaposváriak – elsősorban egyik extra dobóformát kifogó, 7 triplát szerző apránként elléptek, s a záróetap közepén 7 ponttal vezettek. A hajrában ugyan felzárkóztunk, de fordítani nem sikerült.
Edzőnk, Kostas rövid helyzetjelentést adott a csapat jelen állapotáról: – Még nagyon az út elején járunk. Hét új játékos érkezett, öt légiós és két meghatározó magyar. A két mezőnyemberhez Jones még csak a napokban csatlakozott, a center pedig tegnap érkezett, ő nem is játszik a tornán, nincs értelme. Ma sokkal jobban játszottunk mint szerdán, és amellett, hogy építgetjük a csapatot, a felkészülési mérkőzéseken próbálok mindig más és más játékosokat lendületbe hozni, s ez holnap is így lesz. Összességében elégedett vagyok a látottakkal.

Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·