Főoldal » 2014, 2015 » Tévés meccsen tarthatjuk életben a reményt

Tévés meccsen tarthatjuk életben a reményt

Pénteken este negyedszer csap össze a  bajnoki elődöntőért a csapatunk és a Kaposvár. A somogyiak 2-1-re vezetnek a párharcban – de most itthon játszunk

– Először térjünk vissza a keddi, kaposvári meccsre. Bár kikaptunk, a jelek szerint most azért – ellentétben a párharc első meccsével – volt tartása a csapatnak. Milyen érzéseid voltak a meccs után? – kérdeztük csapatunk szakvezetőjét, akit éppen a találkozó felvételének a játékosok számára fontos részek kiemelését tartalmazó anyag vágása közben értünk utol.
– Az első kaposvári meccsen rendere leindítottak minket, most, kedden pedig egyéni védekezési hibáinkból valósággal “szétdobtak” bennünket az első negyedben, amely után mind a két kaposvári meccsen nagy hátrányba kerültünk és csak futhattunk az eredmény és az ellenfél után. A különbség annyi volt, hogy ezúttal sikerült feljönni zónával és azzal, hogy a harmadik negyedben “sült” Milos, Ruji és Trepi keze, és Mario is bátran, agilisan játszott. De ezzel együtt is kikaptunk. Hogy milyen érzéseim vannak? Arra kell koncentrálni, hogy életben maradjanak a remények, és kiharcoljuk, hogy ötödik, mindent eldöntő meccset játszhassunk.
Photo: Zsombor Tóth -  fb.com/fototh -

– Adja magát a kérdés: hogyan, mivel lehet “megfogni” a Kaposvárt?

– Egyértelmű, hogy csak szervezett, fegyelmezett védekezéssel, támadások utáni gyors visszarendeződéssel lehet nyerni. Sopronban sikerült hetven pont környékén tartani a kaposváriakat és pénteken is ebbe az irányba próbáljuk terelni az eseményeket. Persze több kellene JT-től, valamint a támadó hibái, rossz zárásai miatt hamar faultproblémákkal szembe kerülő Matijától. És természetesen nagyon nagy szükség lesz ismét szurkolóink segítségére, akik legutóbb is remek hangulatot teremtettek a hazai mérkőzésen.

A találkozót – és amennyiben ötödik mérkőzésre is sor kerül a párharcban, azt is – a Duna World élőben közvetíti.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·