Főoldal » 2014, 2015 » Csak csapatként csinálhatjuk meg

Csak csapatként csinálhatjuk meg

Vasárnap este, 19 órakor kezdődik csapatunk mindent eldöntő 5. negyeddöntő mérkőzése Kaposváron. Több hibázási lehetőség nincs, ez már igazi ki-ki meccs lesz: aki kikap, kiesik

A tegnap Milos és Ruji remeklésével megnyert negyedik meccs után 2 nappal utoljára feszülnek egymásnak a felek. Aki nyer, elődöntős…

Photo: Zsombor Tóth

Nagy csatában,  lényegében végig uralva a játékot nyertünk tegnap. Mennyire lehet ez a játék, ez a negyedik meccs mérvadó holnap? – kérdeztük vezetőedzőnktől,Sabáli Balázstól.

– Az első félidőben jól védekeztünk, szünet után ez kicsit “elcsúszott”. Milos extrát nyújtott. Bár tévednék, de nem valószínű, hogy holnap Kaposváron is ilyen dobóformát fog ki. Ahhoz, hogy nyerjünk, amihez bravúrra lesz szükség, több játékosunknak is jóval többet kell nyújtania, mint tették eddig a párharc során. Csapatként kell a kaposváriak fölé kerekedni.

Photo: Zsombor Tóth

Hogyan készültök, a két meccs között egyetlen nap van, mit lehet tenni ez alatt?

– Nagy varázslatra nincs mód. Szombaton összejövünk egy kis videózásra, megbeszéljük, mire kell figyelni, de a szó fizikai értelmében nem lesz edzés, a fáradtságnak így is nagy szerepe lehet. Vasárnap reggel indulunk, ebéd után megpihenünk és este héttől reményeim szerint minden játékosunk amennyire négy kimerítő csata után lehet frissen fitten lép majd pályára. Mindent megpróbálunk, megteszünk azért, hogy ismét ott legyünk a legjobb négy között. Úgy hírlik szép számmal érkeznek szurkolók is Sopronból, szükségünk lesz a támogatásukra, szeretnénk nekik örömöt szerezni.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·