Főoldal » 2015 » Segítsük a rászoruló gyermekeket!

Segítsük a rászoruló gyermekeket!

 Idén klubunk is felsorakozott az Adományozz Sopron! gyűjtéshez, melynek keretében cipősdobozba csomagolt felajánlásokat várnak a szervezők. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatják el.

http://img.gysev.webpont.com/art/mini200/24525_adomanyozzsopron.jpgMivel az Uniqa Sopron női kosarasai szintén támogatják a gyűjtést, és a két klub december 12-én, szombaton egymás után lép pályára 16.30 és 19 órai kezdettel a Novomatic Arénában, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy felajánlásaikat a porta mellett helyezzék el, ahonnan az este folyamán a szervezők elszállítják a remélhetőleg sok-sok cipősdoboznyi ajándékot. Kérjük a becsomagolt dobozokra ráírni hogy milyen korosztálynak, és adott esetben azt is, hogy lányoknak vagy fiúknak szóló ajándékot rejt az adott doboz. Köszönjük!

Aki a gyűjtéshez kapcsolódó futáson, vagy bringázáson részt kíván venni, azt vasárnap 14 órakor várják a Csík Ferenc uszoda parkolójánál.

 

Részletek az összefogás hátteréről

Baráti összefogásból indult az első Adományozz Sopron elnevezésű jótékonysági gyűjtés. A Fuss Sopron és a Bringázz Sopron csoportok, valamint Tarr Alexandra és Gazsovics Krisztián együttműködésével 150 (!) cipősdoboznyi ajándékot gyűjtöttek össze az Age of Hope Alapítványnak. Mindezt megspékelték egy jó hangulatú közös mozgással: a Lövér körúton futók és bringások hajtottak körbe, a végén pedig süti és tea várta a jótékonykodókat.

További információk

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·