Főoldal » 2016 » Adományozzunk a rászoruló gyerekeknek

Adományozzunk a rászoruló gyerekeknek

Klubunk is idei évben is felsorakozott az Adományozz Sopron! gyűjtéshez, melynek keretében cipősdobozba csomagolt felajánlásokat várnak a szervezők. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatják el.

adomanyozz

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy a december 10-én, 18 órakor kezdődő Sopron KC – KTE-Duna Aszfalt mérkőzésre hozzák magukkal felajánlásaikat. Adományaikat a porta mellett tudják elhelyezni,  remélhetőleg sok-sok cipősdoboznyi ajándékot tudnak elszállítani a szervezők az este folyamán.

Mi kerülhet a cipősdobozokba?
Bármi olyat be lehet csomagolni, aminek egy gyermek örülne. Játék, könyv, csokoládé, tartós élelmiszer, ruha, a fontos az, hogy egy dobozba egy gyermeknek szánt ajándék kerüljön. A szervezők kérik, hogy a dobozra írják rá, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánják az ajándékokat.

adomanyozz2

Aki a gyűjtéshez kapcsolódó futáson, vagy bringázáson részt kíván venni, azt szombaton 14.30 órakor várják a Csík Ferenc uszoda parkolójánál, ahol egy közös Lövér-körrel zárul a program, amelynek a végén sütemény és tea várja mindazokat, akik részt vettek az eseményen.

További információk


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·