Főoldal » 2016 » Kötelező a javítás az utolsó hazai mérkőzésen

Kötelező a javítás az utolsó hazai mérkőzésen

Szombaton 18 órától a Kecskemét csapatát fogadjuk a Novomatic Arénában. A Kecskemét hétközi mérkőzésen legyőzte a Körmend csapatát, így nem nézünk könnyű mérkőzés elé.

kte

Vendégeink november utolsó napjaiban légióst cseréltek, Lamont Middleton helyett a montenegrói Milutin Djukanovic érkezett Forray Gábor csapatához. Csapatunkat kisebb sérülések hátráltatják, Jay Threatt és Takács Norbert játéka is kérdéses, de reméljük mindenki tudja vállalni a játékot és győzelemmel tudunk búcsúzni közönségünktől, hiszen a holnapi mérkőzés lesz az utolsó a 2016-os évben a Novomatic Arénában.

sabi

Sabáli Balázs, vezetőedző: A Kecskemét biztos, hogy nagy önbizalommal érkezik hozzánk, hiszen utolsó két mérkőzésükön győztesen hagyták el a pályát. Djukanovic érkezésével úgy tűnik megtalálták a megfelelő negyedik légiósukat. Immár négy délszláv játékosra kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk a védekezésben, hiszen a támadásaikat ők szabják meg. Évek óta együtt játszó csapatról beszélünk, ahol az összeszokottság leginkább a védőmunkában látható.Éppen ezért nem is gondolom, hogy egy sokpontos mérkőzést játszunk.
Ahhoz, hogy stabilabb támadást tudjunk végrehajtani elengedhetetlen, hogy a védőtérfélen jobb teljesítményt nyújtsunk. Nem lesz elég jó résztávokat futnunk, a győzelemhez egy 40 percig tartó, kiegyensúlyozott teljesítményt kell nyújtanunk. A héten Jay Threatt és Takács Norbert is problémákkal küszködött, egyelőre nem tudjuk, hogy milyen szerepet tudnak majd vállalni a találkozón.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·