Főoldal » 2016 » Idegenben zárjuk az évet

Idegenben zárjuk az évet

Ma 19 órától Zalaegerszegen szereplünk, a 2016-os év utolsó mérkőzésén. Egy idegenbeli győzelemmel közelebb léphetnénk a Magyar Kupa miatti fontos nyolcba jutáshoz.

zte

A hazaiak hat győzelemmel és négy vereséggel jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán, hazai mérlegük három győzelem (Szeged,PVSK,Falco) és két vereség (Kaposvár, Alba). Sajnos csapatunk elmúlt három idegenbeli bajnoki mérkőzését elveszítette, így nem is lehet más a cél, mint újra nyerni és jó szájízzel magunk mögött hagyni a 2016-os évet. Kelvin Lewis egy sérülés miatt biztosan kihagyja a mai találkozót,de ahogy Bencze Tamástól, a hazaiak szakvezetőjétől megtudtuk, az ő dolgukat is betegségek nehezítik, Drunglias, Ubilla, Mohácsi és a korábban csapatunkat erősítő Szabó Zsolt is vírusos fertőzéssel küzdött a hét folyamán.
Reméljük minél többen kísérik el csapatunkat Zalaegerszegre és sikerül megszakítani idegenbeli rosszabb sorozatunkat.

zte-csapat

Sabáli Balázs, vezetőedző: A hazai pályán ponterős Zalaegerszeghez látogatunk. Ubilla, mint a liga legjobb gólpasszadója adja meg a játékuk képét, az ő teljesítménye nagyban befolyásolja a csapatuk eredményességét. Szeretnénk a naptári évet egy idegenbeli győzelemmel zárni ehhez azonban elengedhetetlen lesz a közel tökéletes védekezés. Lewis Achilles sérülés miatt kihagyja a találkozót.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·