Főoldal » 2017 » Dragan Alekszics csapatunk új szakvezetője

Dragan Alekszics csapatunk új szakvezetője

Megvan Sabáli Balázs utódja csapatunk kispadján: az a szakember váltja, aki csapatunk történetének legnagyobb sikere, a Magyar Kupa ezüstérem alkalmával a másik oldalon, a kupát elnyerő Szolnok csapatát irányította: a szerb Dragan Alekszics.

A 47 esztendős edző korábban, játékosként az NB I-ben Pécsett majd Szolnokon is remekelt, edzőként pedig a közelmúltban az Olaj csapatát bajnoki címekig, kupagyőzelmekig vezette.
Csapatunk új vezetőedzője, amit arról Pojbics Szabolcs, klubunk ügyvezetője honlapunkat tájékoztatta, a tervek szerint holnap délután érkezik Sopronba és tartja első edzését játékosainknak.
A legutóbbi időszakban Alekszics Romániában dolgozott az ottani élvonalban 9. helyen álló Craiova csapatánál volt alkalmazásban, de nem mint vezetőedző, hanem mint szaktanácsadó.

Pojbics érdekességként elmondta, Sabáli Balázs lemondása után nagyon “kapós” lett csapatunk kispadja. Miután nyilvánosságra került, hogy edzőt váltunk, a különböző ügynökségek összesen 26, többségében külföldi edzőt ajánlottak klubunknak…
Amint arról ügyvezetőnk honlapunkat tájékoztatta, Alekszics első lépésben a szezon végéig irányítja csapatunk szakmai munkáját, de amennyiben az alapszakasz végén a legjobb 8 közé vezeti együttesünket, az automatikusan szerződése egy évvel történő meghosszabbítását jelenti. A szerb edző egyedül érkezik Sopronba, stábjának kialakításáról majd helyben egyeztet a vezetőséggel.
A fotók 2015-ben, a Sopron KC-Szolnoki Olaj mérkőzéseken készültek.

Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·