Főoldal » 2017 » Megkezdődött a jegyigénylés az EB-re

Megkezdődött a jegyigénylés az EB-re

2017. szeptember 1-7-ig Kolozsváron rendezik a kosárlabda Európa-bajnokságot, amelyre elsőkörben a klubokon keresztül jegyet igényelni.
A Sopron KC irányába történő igénylések leadásának határideje: 02.08., csütörtök, 18 óra.
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége egyedi megállapodást kötött a Román Kosárlabda Szövetséggel, amely azt a célt szolgálja, hogy a FIBA által eredetileg biztosított jegykontingensnél lényegesen több, azonos helyre szóló jegyet biztosíthassanak a magyar kosárlabda szurkolók részére. A szervezett, és szurkolók számára kényelmes jegyvásárlás biztosítása érdekében az MKOSZ a TEX Hungary Kft-t bízta meg a jegyek értékesítésével.

A nyílt jegyvásárlás beindulása előtt a jegyvásárlók előre leadhatják igényeiket a kluboknál, így biztosítható, hogy minden szurkolónak jut hely. Első körben az értékesítés csomagjegyek formájában történik.

A Sopron KC irányába történő jegyigényléseket az eb2017kolozsvar@gmail.com emailcímre kérjük elküldeni. Az emailben meg kell adni, hogy hány illetve milyen típusú bérletet/bérleteket szeretne igényelni a vásárló, illetve hogy mely semleges, nem a magyar nemzeti csapat részvételével zajló mérkőzést szeretné élőben megtekinteni, lévén minden csomagtípus tartalmaz egy ilyen mérkőzést is. Több bérlet egy emailban történő igénylése esetén kérjük az összes bérlet “gazdájának”  nevét megadni. A tájékoztatóban jelzett további adatok (születési hely és idő, személyenként külön email cím) megadása egyelőre nem szükséges, ezen adatok begyűjtésének céljából majd – a jegyek árának megtérítését követően – felveszi a klub a kapcsolatot mindenkivel.

A megigényelt jegyek ellenértékét a rendeléskor nem kell befizetni, azok árának megtérítése előre láthatóan két-három hét múlva lesz esedékes, miután a TEX jegyiroda a beérkezett igények elbírálását követően tájékoztatja klubunkat, hogy mely igények részesültek pozitív elbírálásban, illetve ezzel egy időben a számla is kiállításra kerül.

Amennyiben az igénylési folyamattal kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, azt szintén az eb2017kolozsvar@gmail.com címen lehet feltenni.

A Sopron KC irányába történő igénylések leadásának határideje: 02.08., csütörtök, 18 óra.

A jegyvásárlás egyéb részleteiről ITT található bővebb információ.

 

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·