Főoldal » 2017 » Komoly erőpróba következik

Komoly erőpróba következik

Vasárnap 18 órától az Alba Fehérvár vendégei leszünk, ahol rendkívül nehéz negyven perc elé nézünk.


Az Alba Fehérvár csapata velünk hasonlóan a FIBA Europe Cupban indult el az ősz folyamán, és hatalmas menetelés után, a második csoportkörből is majdnem sikerült a továbbjutásuk. Az első csoportkörben a Brussels, a Benfica és a francia Chalon csapatát is legyőzték hazai pályán, a második kört pedig szintén veretlenül kezdték hazai környezetben. Először a Cluj Napoca, majd a Pardubice is vesztesen távozott a Vodafone Arénából, a kiesést a Pau Orthez elleni három pontos vereség jelentette Branislav Dzunics együttesének.

Rendkívül erős keretből dolgozhat a szakember, a tegnapi nap folyamán egy hatodik légiós is érkezett a csapathoz (ellenünk még nem lép pályára), valamint a magyar magot is olyan játékosok alkotják, mint Keller Ákos és Lóránt Péter.
A honi pontvadászatban hazai pályán egyedül a Szolnok tudott nyerni Székesfehérváron, így aztán nem ígérkezik könnyű feladatnak a holnapi találkozó, de próbáljuk négy mérkőzésesre nyújtani veretlenségi sorozatunkat. A hazai győzelmek után aratott szerdai paksi siker egy jó alap lehet erre, hiszen hosszú idő után nyertünk újra idegenben, ez a csapatnál remélhetőleg átszakított egy gátat.

Dragan Alekszics: Nehéz mérkőzésre számítok, az Alba a bajnokság egyik legerősebb csapata. Nagy sebességgel játszanak, védekezésben agresszívak, a támadólepattanókat pedig három ember is keményen támadja.
Sajnos Brandon Johnson egy kisebb sérülést szedett össze a szerdai mérkőzésen, egyelőre nem tudni, számíthatok-e rá a holnapi nap folyamán. Ennek ellenére megpróbálunk egy jó mérkőzést játszani, száz százalékot nyújtani és folytatni jó szereplésünket.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·