Főoldal » 2017 » Ismét a fővárosban

Ismét a fővárosban

Vasárnap 16 órától a Vasas vendégeként lépünk pályára a Sport 11 Sportcentrumban.

A januári MAFC elleni mérkőzés után újra a fővárosba látogatunk, ahol ismét nehéz dolgunk lesz, hiszen a tabella végén tanyázó, de feljövőben levő Vasas csapatával találkozunk.


A Vasas legutóbbi hazai mérkőzésén 84-80 arányban kapott csak ki a Falco együttesétől, a hétvégén pedig a MAFC csapatát győzte le a Gabányiban. Az alapcsapatot 4 légiós Taylor, Thompson, Pacher és Wright, valamint a rutinos Horváth Ákos alkotják.
Ami csapatunkat illeti, sajnos Brandon Johnson sérülése továbbra sem jött rendbe, így az ő játéka kérdéses. A többiek egészségesek, további beteg és sérült nem nehezíti Dragan Alekszics munkáját.

Dragan Alekszics:
A MAFC elleni találkozóhoz hasonlóan itt is nehéz csatára számítok, hiszen a Vasas a fővárosi rangadón idegenben tudta legyőzni a MAFC-ot, mely mentálisan nagy előnyt adhat nekik.
Az elmúlt hetekben védekezésünk feljavult, ezáltal támadásainkat is könnyebben tudjuk felépíteni, de a Vasas csapatának is masszív a védekezése, Wrighttal az élen. Sajnos Johnson sérülése nem jött rendbe, így a mérkőzés előtt derül ki, hogy számíthatok-e a játékára.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·