Főoldal » 2017 » Véget ér a szezon

Véget ér a szezon

Szerdán 18 órától a Kecskemét elleni hazai mérkőzésen lép utoljára pályára csapatunk.

Sopron KC – KTE Duna Aszfalt
Szerda 18:00 Sopron, Novomatic Aréna
Jv.:Papp Péter, Török Róbert, Gorka Szabolcs (Forrai Sámuel)

Hosszú és sajnos eredménytelen szezont zárunk a szerdai napon, hiszen a 2016/17-es bajnokság utolsó mérkőzését játssza a Sopron KC csapata. A Magyar Kupában nem jutott 8 közé a csapat, az pedig már korábban kiderült, hogy az NBI pontvadászatát a 10. helyen zárjuk.
Ellenfelünk a Kecskemét gárdája lesz, akiknek élet-halál találkozó lesz a holnapi, hiszen győzelem esetén bejutnak a playoffba. Így tehát biztos, hogy egy nagyon motivált és harapós csapat lesz ellenfelünk, nem számíthatunk tehát könnyű derbire az idei utolsó ütközeten.
Mills és Tóth Gergő sérülés miatt biztosan kihagyja a találkozót, Austin Dufault pedig már el is hagyta városunkat, így kilenc játékossal vágunk neki a Kecskemét elleni mérkőzésnek.

Dragan Aleksic, vezetőedző:
Nagyon nehéz megmondani jelen pillanatban, hogy mire is leszünk képesek. A csapat nagyon rossz hangulatban van, hiszen hat mérkőzést elveszítettünk, és ezzel együtt az esélyünket is arra, hogy bejussunk a rájátszásba. Ettől függetlenül remélem, a játékosaim elég büszkék ahhoz, hogy holnap nyerni akarjanak. Muszáj némi motivációt nyernünk abból, hogy győztes meccsel zárjuk a bajnokságot. A feladatunk nem lesz egyszerű, mert Mills és Tóth is kihagyja sérülés miatt a találkozót, Dufaultra pedig már nem számíthatok.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·