Főoldal » 2017 » Megvan az első légiósunk

Megvan az első légiósunk

Az egyes és kettes poszton is átlagon felüli teljesítményre képes 31 esztendős, 191 cm magas, szerb Uros Duvnjak személyében megvan csapatunk első idegenlégiósa a 2017-18-as évadra.
Új játékosunk az előző szezon végén a MAFC csapatában szerepelt.

Duvnjak személyében egy tapasztalt, sok országot megjárt és sok nagy csatát megélt kosarassal állapodott meg klubunk, – természetesen a kiszemelt, s várhatóan a még a hét végén, vagy jövő hét elején bemutatandó leendő szakvezetőnk javaslata alapján.

Az előző évad második felében a MAFC csapatában szereplő Duvnjak korábban olyan neves klubokban játszott, mint a szerb Partizan, vagy a görög PAOK, de a lengyel, valamint a német élvonalban is szerepelt. Szerb színekben játszott hazája U18-as, valamint Universiade válogatottjában.
Új légiósunk tehát jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, amit alátámaszt több mint 30 mérkőzés az Európa-kupában.

Duvnjak az előző szezonban az átigazolási időszak végén került a MAFC-hoz, amelyben összesen 10 mérkőzésen játszva 15,1 pontot,2,3 lepattanót és 4,2 gólpasszt átlagolt.

Fotó: turfandsports.com


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·