Főoldal » 2017, NBI A » Újabb hazai fellépés

Újabb hazai fellépés

Változás történt csapatunknál a felkészülési programban és holnap 17 órától hazai környezetben játszanak Váradi Kornél fiai

Eredetileg ma Révkomáromban kellett volna edzőmeccset játszani csapatunknak, azonban történt egy – a szurkolóink számára minden bizonnyal örömteli – változás a programban. Ellentétben az eredeti tervekkel Dénes Gáborék nem utaztak el Révkomáromba, hanem itthon maradtak és holnap 17 órától szurkolóink és a soproni sportbarátok újra hazai környezetben láthatják Váradi Kornél együttesét. Az ellenfél nem a révkomáromi gárda lesz, hanem szintén Szlovákiából, de valamivel messzebbről, Kassáról érkezik. Fiaink úgy másfél hete Kassán jártak egy nemzetközi tornán. Holnap a kassai együttes – amelynek menedzsere régi ismerősünk, korábbi szlovák légiósunk, Richard Lesko – viszonozza a látogatást egy edzőmeccs erejéig.
A találkozó 17 órakor kezdődik, s ha minden jól megy, a tervek szerint csapatunk a félkészülése során először teljes keretével állhat föl, immáron friss Európa-bajnok játékosunkat, a szlovén Sasa Zagoracot is a soraiban tudva.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·