Főoldal » 2017, NBI B » SKC-Sportiskola: megvan az első győzelem

SKC-Sportiskola: megvan az első győzelem

Az első percek bizonytalankodása után sikerült rendezni a sorokat, majd a második félidő elején már közel 20 pontos vezetéshez jutva második csapatunk megszerezte első győzelmét a felnőtt NB I B-ben

SKC-Sportiskola – DEAC U23 85-74 (23-22, 25-17, 22-14, 15-21)
Sopron férfi kosárlabda NB I B, V.: Esztergályos, Benedek, Kapusi.

SKC-Sportiskola: Kántor 19/6, Polgárdy 6/3, WERNER 22 , Németh M. 3/3, BAGÓ 24.
Cs.: Buzsáki 8, Spéder, Garab G. 3/3, Garab D., Galambos, Bíró.
Edző: Sabáli Balázs

Debreceni triplával kezdődött a meccs, a pontosabban játszó DEAC 16-8-ra elhúzott, elég lezseren, gyengén védekeztek fiataljaink az első percekben. A negyed második felében Kántor Olivér és Bagó Martin jóvoltából sikerült fordítani. A második 10 percben valamit javult a védekezés,  Werner “Vitya” villogott, ponterős játékának köszönhetően 9 pontos hazai vezetéssel zárult az első félidő.

A második elejét alaposan “megnyomták” a srácok, a 3. negyed első felét 14-4-re nyerve eldöntötték a meccset a maguk javára. A hajrában a cseresorral szemben valamit tudott “kozmetikázni” vereségén a debreceni gárda, de a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. Bagó Martin (24 pont, 14 lepattanó) és  Werner Viktor (22 pont, 10 lepattanó) dupla duplával zárta az összecsapást, bár utóbbi esetében a 2/9-es büntetőzés kicsit ront az összképen.

Sabáli Balázs: – A tartalékosan felálló Debrecen stílusa szöges ellentéte volt múlt heti ellenfelünkének, a Bajának. Az  első percekben ellenfelünk meglepett minket a gyors játékéval, amely ellen Papp Barnát nélkülözve gyengén védekeztünk. Szerencsére már az első negyed végén sikerült fordítani, majd a harmadik negyed elején koncentrált védekezésből jó ritmusban támadva elhúztunk. Minden játékosunk pályára lépett, megvan az első győzelem, de ebből is lehet, sőt kell is tanulni.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·