Főoldal » 2017, NBI A » Argentin akadály

Argentin akadály

Lamb Autrey már távozott Sopronból, Muhammad El-Amin pedig, amint arról már honlapunkon is beszámoltunk róla edzésbe állt csapatunknál​, azonban  Pakson még nem számíthat játékára Váradi Kornél vezetőedzőnk
Két olyan csapat találkozik szombaton,  amelynek létkérdés a győzelem. Csapatunkhoz hasonlóan a paksi gárda sem remekel, két legutóbbi mérkőzését elveszítette, előbb otthon kapott ki simán a Kecskeméttől, majd Szegeden szaladt bele egy jókora verésbe.
Edzőnk, Váradi Kornél honlapunknak elmondta, a héten igazolt új játékos,  Muhammad El-Amin jó állapotban érkezett, játékban volt, és próbál beilleszkedni a csapatba. ​S​ajnos​ azonban, Pakson nem tudjuk még lemérni, ez mennyire sikerült neki. Az okokról Erdősi Gyula, klubunk technikai vezetője elmondta, ahhoz hogy új bedobónk pályára léphessen, csütörtök délig meg kellett volna érkeznie a játékengedélyének, azonban az csak ma érkezett meg, bár El-Amin és a klub minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a dokumentum mielőbb klubunkhoz kerüljön. Maga El-Amin is írt üzenetet, klubunk vezetői pedig napok óta minden csatornán megpróbáltak az Atenas de Córdoba nevű egyesületnél -még az argentin szövetségen keresztül is – célhoz érni – mindhiába. Argentínában bajnoki szünet van, és a Sopronból érkező megkeresésekre csak ma reagáltak.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·