Főoldal » 2017, NBI A » Ryan lett a “gólkirály”, de a Kelet nyerte az All Star gálát

Ryan lett a “gólkirály”, de a Kelet nyerte az All Star gálát

Centerünk, Ryan Watkins lett a mezőny legeredményesebb játékosa a Kelet-Nyugat All Star gálán, ám a keleti válogatott győzött

Az összecsapás előtt Ryan fülig érő szájjal fejtegette, hogy életében most vesz részt először ilyen gálamérkőzésen. Nos, bár csak a 2. negyedben lépett pályára,  azonnal “kinevezte magát” irányítónak, és ráemelt egy triplát – nem biztos, hogy tétmeccsen ez nagyon tetszene Sabáli Balázsnak. Amit a folytatásban művelt az viszont igen, négy óriásit zsákolva, valamint egy triplát beemelve 11 pontig jutott a 2. negyedben – igaz túl szoros védőőrizetet nem kapott.

Centerünk szünet után, a 4. negyedben is remekelt, látszott, hogy valóban élvezi az örömjátékot. Egy ízben a 2. negyedben, egyszer pedig a záró etapban volt, hogy az ő találatával vette át a vezetést a nyugati együttes, amely egyébként a találkozó nagy részében futott az eredmény és a keleti együttes után. A hajrá egyértelműen a Dragan Alekszics irányította keleti együttesé volt, amely végül 133-117-re győzött.
Az MVP a Paks keleti színekben 17 pontos 11 lepattanós dupla-duplát elérő Eilingsfeld János lett. Ryan Watkins 23/3 ponttal volt az egész mezőny legeredményesebb játékosa, és mellé lekapott 7 lepattanót – ilyen mutatókat csapatunk meccsein is elfogadnánk tőle.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·