Főoldal » 2012, 2013 » Sopronban tartottuk a Krasznai-kupát

Sopronban tartottuk a Krasznai-kupát

 

Három negyeden át az első félidőben Filip Barovics vezette csapatunk akarata érvényesült a Krasznai-kupa döntőjében, így a záró szakaszban az osztrák csapat csak “kozmetikázni” tudott.  Két biztos győzelemmel megnyertük a kupát és játékosaink két különdíjat is kiérdemeltek

SKC-Klosterneuburg 81-71 (18-15, 21-16, 20-14, 22-26)

A kemény, küzdelmes első félidőben a vendégek képtelenek voltak tartani együttesünk montenegrói centerét, Filip Barovicsot. A középjátékos vezérletével többnyire néhány ponttal ellenfelünk előtt jártunk, vezettünk. A mérkőzésen mindkét csapat játékosai sokat csúszkáltak a pályán, gyakran kellett törölgetni a parkettet.

Szünet után végre több távoli dobás is beesett a messziről addig elég rossz százalékkal célzó játékosaink részéről. A harmadik negyedben lényegében sikerült eldönteni a fináléét. Ebben a szakaszban Tóth Geri, a próbajátékon lévő Brian Fisher, valamint Bus Iván is dobott triplát . E negyedet végére tetemes előnyre tettünk szert. A szívósan küzdő Klosterneuburg egy pillanatra sem adta fel a finálét, a záró szakaszban kitűnően dobtak a vendégek, de a csapatunk dolgát nem tudták megnehezíteni.

SKC: Thomas 7/3, Fisher 9/9, Molnár 3/3, Tóth G. 15/9, Barovics 24. Cs: Ruják 10/3, Bus 6/6, Trepák 10, Dénes 5/3, Takács 2, Molnár M.

A Klosterneuburg legjobb dobói: Suljanovics 14, Nagler, Zeleznik 12/9-12/9.

A torna legértékesebb játékosa (MVP) Filip Barovics, a legjobb soproni játékosa pedig Tóth Gergely lett.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·