Főoldal » 2018, NBI B » Idegenbeli bravúrral kezdtek fiataljaink

Idegenbeli bravúrral kezdtek fiataljaink

A jó kezdésnek köszönhetően időnként ugyan hullámvölgybe kerülve, de végig vezetve és kritikus helyzetekben újítva, idegenbeli bravúrral kezdték az évet fiataljaink

EKE Eger KOK – SKC Sportiskola 68-75 (14-22, 16-18, 21-20, 17-15)
Eger, férfi kosárlabda NB I B, zöld csoport, 50 néző. V.: Sallai, Gergely, Makrai.

SKC-Sportiskola: POLGÁRDY 11/3, Kántor 16, Németh 6, WERNER 17/3, BAGÓ 15/3.
Cs.: Papp 7/3, Garab G. 3, Spéder.
Edző: Váradi Kornél.

A triplát is “vágó” Bagó, valamint Ádi és Vitya vezérletével remekül, 19-6-tal kezdtek fiataljaink Egerben. A szakasz hajrájában tízen belülre kerültek, a második negyed elején pedig lendületben maradva, 4 pontra feljöttek az egriek. Egységes csapatjátékkal sikerült egy 6-2-vel újra ellépni, és ez megnyugtatta a srácokat. Szünetre elsősorban Némó és Vitya pontjaival “teniszes” 10 pontra (40-30) növelték előnyüket fiataljaink.
A második félidőben sokáig állandósult fiataljaink 10 pont körül előnye, ám a záró negyedben jött egy kis rövidzárlat együttesünknél és a szakasz közepén, egy 10-0-lal 3 pontra feljöttek a hazaiak. A végjátékban azonban Olivér vezérletével – nem először a szezon során – a büntetőket biztos kézzel értékesítve nem engedték ki kezükből a győzelmet fiataljaink, akik értékes idegenbeli sikerrel kezdték az évet – reméljük, holnap az első csapat követni tudja a srácok példáját.

Váradi Kornél: – Jól, jó védekezéssel kezdve előnyt szereztünk és végig kontrolláltuk a mérkőzést. A záró szakasz elején volt egy-két fegyelmezetlenség, visszajött az Eger, de a végén sikerült rendezni a sorokat, és igen fiatal csapatunk újabb értékes győzelmet aratott. Gratulálok a srácoknak, aki pályára lépett, hozzá is tudott tenni valamit ehhez az értékes sikerhez.

A fotók korábbi, hazai mérkőzéseken készültek.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·