Főoldal » 2018, NBI B » Tartalékosan is közel álltak a bravúrhoz

Tartalékosan is közel álltak a bravúrhoz

Buzsáki Bence és Garab Gergely nélkül is egy végig nyílt, szoros meccset játszottak fiataljaink Baján – a vége a rutinosabb hazaiaké volt

Bajai Bácska FKE – SKC Sportiskola 74-67 (22-21, 18-22, 15-10, 19-14)
Baja, férfi NB I B, 100 néző. V.: Mintál, Nyilas, Kátay.

SKC-Sportiskola: POLGÁRDY 14, Kántor 12, Németh 2, WERNER 13/3, BAGÓ 17.
Cs.:Papp 3/3, Farkas 4, Spéder 2, Horváth Z.
Edző: Váradi Kornél.

Váltott vezetéssel kezdődött az összecsapás, majd a negyed közepén egy 8-0-lal elhúzott a Baja, ám a szakasz hajrájában Polgárdy Ádi vezérletével feljöttek a srácok. A második negyed közepéig tartotta szűk előnyét a hazai gárda, majd egy a Bagó-Polgárdy-Werner trió vezette 11-3-mal fordítottak és 3 pontos előnnyel fordultak a srácok.
A második félidőt 7-2-vel kezdve fordított a Baja, majd váltott vezetéssel haladtak a felek. A záró szakasz előtt 2-vel a hazaiak vezettek. A befejező etap közepéig fiataljaink tapadtak a hazaiakra, ám távolról gyengén dobva (2/20 tripla), a végére tartalékosan kicsit belefáradtak az ellenfél üldözésébe.

Váradi Kornél: – A Bajának a győzelemhez, csapatomnak pedig a küzdéshez, a helytálláshoz gratulálok. Az első félidőben jól játszottuk a kettő-kettőket, de szünet után két eladott labdát követően kicsit elbizonytalanodtunk, ám két fontos játékosunk nélkül is jó meccset játszottunk az erős, válogatott játékossal felálló Baja otthonában.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·