Főoldal » 2018, NBI A » Hosszú bajnoki szünet edzőmeccsekkel, erőnléti programmal

Hosszú bajnoki szünet edzőmeccsekkel, erőnléti programmal

A válogatott világbajnoki selejtezői, valamint a Magyar Kupa nyolcas döntője – ahová csapatunk nem tudta magát kvalifikálni – miatt, hosszabb bajnoki szünet vár csapatunkra, amely a jelenleg érvényes bajnoki program szerint, legközelebb március 7-én lép pályára, amikor a Paks csapatát fogadja

Vezetőedzőnk, Sabáli Balázs a pénteki, a Falco ellen kétszeri hosszabbítás után elveszített találkozó után, tekintettel a hosszabb szünetre, szerdáig pihenőt adott a srácoknak. Azzal kapcsolatban, milyen jellegű edzésmunkát tervez a szünetre, valamint, tervez-e edzőmeccseket a következő hetekre, hogy valamilyen szinten játékban maradjon csapata, ezt mondta:
– Biztos, hogy lesz erőnléti rész az edzésmunkában a hosszú szünetben, és edzőmeccseket is szeretnénk játszani. A Falco és a Körmend csapatát is kérdeztük, de utóbbi játszik az Alpok-Adria ligában, előbbi pedig – mert több játékost is ad a válogatottnak, valamint a kupadöntő miatt – nem akart velünk edzőmeccset játszani, a ZTE együttesével pedig még találkozunk a bajnokságban. Most Ausztria, azaz osztrák csapatok felé próbálunk “nyitni”, ellenük edzőmeccset, meccseket lekötni, de konkrétummal még nem szolgálhatok.

Nem véletlenül írtuk, hogy a jelenleg érvényes bajnoki program szerint, ugyanis március 7-én és 14-én két magyar élcsapatnak, a Körmendnek és az Albának is nemzetközi kupameccse lesz, így elképzelhető, hogy e két fordulót az alapszakasz végére helyezi át az MKOSZ. Ez azért nem jönne jól nekünk, mert e két szerdai napon hazai meccsünk lenne előbb a Paks, majd az Alba ellen. Ezzel kapcsolatban is várjuk a fejleményeket, és amennyiben az edzőmeccsekről, tovább a bajnoki programot érintő esetleges változásokról hírt kapunk, azonnal értesítjük szurkolóinkat.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·