Főoldal » 2018, U20 » Erősen tartalékos összeállításban, vereség

Erősen tartalékos összeállításban, vereség

Falco KC – SKC 84-51 (19-11, 28-11, 13-15, 24-14)
Szombathely, U20-as bajnoki mérkőzés
SKC: Papp B. 6, Garab G. 4, Buzsáki 10, Németh M. 6, WERNER 23.
Cs.: Spéder 2.

U20-as együttesünk erősen tartalékos összeállításban lépett pályára, Váradi Kornél ezúttal az NB I B-ben szereplő csapathoz képest sem Bagó Martin, sem Kántor Olivér – az U20-ban csak egyikük játszhat – sem pedig Polgárdy Ádi játékára nem számíthatott különböző okokból. Érdekesség, hogy a szombathelyi fiatalokat Kornél édesapja, Váradi Attila vezette.
A hazaiaknál Durázi Krisztofer, Hódi Patrik és Kovács Bence személyében, három a felnőtt NB I-ben is időnként szóhoz jutó kosaras szerepelt, nálunk ez egyedül Werner Vityáról mondható el. Az első szakasz közepéig éppen az ő vezérletével tartották a lépést fiataljaink a hazaiakkal, de a negyed végén megugrott a Falco.
A második szakasz elején Vitya “magára hagyatottan” küzdött a szombathelyiekkel, az első 2 percben dobott 6 pontot, majd 24-16 után egy 16-0-t repesztettek a hazaiak, és 24 ponttal elhúztak, gyakorlatilag eldöntve a találkozót. A 3. negyedben akadtak villanásai Buzsáki Bencének és Némónak, ezt a szakaszt 2 ponttal megnyerték fiataljaink, akik a záró etap első félében is partiban voltak a hazaiakkal, de a meccs vége a Falco U20-as csapatáé volt, amely az első félidőben eldöntve a meccset fölényes győzelmet aratott.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·