Főoldal » 2018, NBI B » A végén lett nekik csak 8

A végén lett nekik csak 8

Bár végül “csak” 8 ponttal nyertek fiataljaink a fehérváriak második csapata ellen, a második negyed közepe táján egy rövid időszakot leszámítva, végig irányították a játékot. A vendégek a végén kerültek 10 ponton belülre, amikor már a legifjabbak, a kevesebb lehetőséghez jutó játékosaink játszottak csapatunkban

SKC-Sportiskola – Alba Fehérvár  75-67   (26-16, 20-24, 17-9, 11-18)
Sopron, férfi kosárlabda NB I B, 50 néző. V.: Surányi, Tóth K., Kapusi.

SKC-Sportiskola: POLGÁRDY 10, Kántor 9, BUZSÁKI 13/3, WERNER 10/3, BAGÓ 24/3.
Cs.: Papp B. 4, Németh M. 4, Garab, Spéder, Farkas, Csátaljay.
Edző: Várdi Kornél.

A vendégek kezdtek jobban, ám 3-5 után egy 7-0-lal elhúztak fiataljaink, majd a szakasz második felében Bagó Martin vezérletével 10 ponttal ellépett Váradi Kornél legénysége.
A második szakasz elején lendületben maradtak a srácok, és 12-4-gyel kezdve a szakaszt 18 ponttal vezettek. Ekkor azonban csökkent a koncentráció és hiába kért időt a szakvezető, egy 14-2-vel 6 pontra feljöttek a fehérvári fiatalok. A félidő végén Buzsáki Bence lendítette át a holtponton a csapatot, szünetben 7 ponttal vezettek fiataljaink.

Szünet után egységes csapatmunkával fokozatosan növelte előnyét az SKC-Sportiskola, a csapat két magas játékosa, Werner Vitya és Bagó egy-egy triplával vétette magát észre. A védekezés összeállt, a 28. percben 19 pontosra nőtt az előny és a szakasz végén 15-tel “mentek” a srácok.
A záró szakaszban a győzelem már nem forgott veszélyben, a végjátékban a kiegészítő emberek, a fiatalok között is fiatalok ellen kozmetikáztak vereségükön a fehérvári fiatalok.

Váradi Kornél: – Voltak jobb és rosszabb periódusaink, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak. Örülök, hogy mindenki pályára került.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·