Főoldal » 2012, 2013 » Fiataljaink Székesfehérváron is bizonyítottak

Fiataljaink Székesfehérváron is bizonyítottak

Győzelemmel kezdte a Morgen Ferdinánd emlékbajnokságot (U23) az SKC utánpótláscsapata. Fiataljaink végig vezetve fektették két vállra a fehérváriakat.

Alba Fehérvár-SKC 69-78 (19-22, 15-18, 11-20, 24-16)
SKC: BUS 15/3, Ruják B. 10, RÁTVAY 21/9, TÖRÖK 19, Molnár 8. Cs: Szekeres Á. 1, SZEKERES Z. 4, Tukovics. Edző: Csátaljay Gábor
Csapatunk fiatal játékosai a jelek szerint bírják a sorozatterhelést, hiszen egy nappal korábban gyakorlatilag ugyanez a társaság az NB I B-ben Győrben nyert meg egy igen nehéz meccset. Székesfehérváron a fiúk már az első félidőben is rákényszerítették akaratukat a fehérváriakra, s a harmadik negyedben úgy tűnt, végképp eldöntötték a mérkőzést a maguk javára. A záró szakaszban aztán azért kiütközött az előző napi mérkőzés fáradtsága, nem is annyira fizikálisan, hanem a koncentráció terén. A hazaiak felzárkóztak 3 pontra, de a végén sikerült újítani, így a fiatalok győzelemmel kezdték a korosztályos bajnokságot.
Csátlajay Gábor: – Három negyeden át a mi akaratunk érvényesült. A záró szakaszban mind védekezésben, mind támadásban több rossz döntést hoztak a srácok, itt megmutatkozott, hogy előző nap kemény meccset játszottak, de a végén sikerült újítani.

 


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·