Főoldal » U20 » Fordulatos mérkőzésen 2 pontos vereség

Fordulatos mérkőzésen 2 pontos vereség

Izgalmas, végig kiélezett, fordulatokban gazdag találkozón U20-as csapatunk 2 ponttal kikapott az egerszegi fiataloktól

ZTE-SKC 86-84 (22-20, 22-25, 24-15, 18-24)
Zalaegerszeg, U20-as bajnokság.

SKC: PAPP B. 11/3, POLGÁRDY 25/6, Buzsáki 5/3, WERNER 16, BAGÓ 16.
Cs.: GARAB 10/6, Németh M. 1

Az első negyed közepéig fej-fej mellett haladtak a felek, majd egy Ádi és Vitya vezette 11-0-lal sikerült 8 ponttal megugrani. A negyed vége azonban a hazaiaké volt, akik fiataljaink rossz dobásait, eladott labdáit büntetve egy 12-2-vel fordítottak.
A második negyed elején 5 ponttal elléptek a hazaiak, majd Papp Barna hármasa fiataljaink 8-0-s rohamát “vezette fel.” Szünetig nem “eresztették” egymást a felek, a félidő vége Garab G. triplája és Ádi duplája révén a mi fiataljainknak sikerült jobban, szünetben 1 ponttal vezettek Váradi Kornél tanítványai.

Szünetben a kelleténél kicsit tovább “maradtak az öltözőben” a srácok, 9-2-vel indította a második félidőt a ZTE. Garab újabb hármast “hintett”, ami egy általa és a 2+1-es akcióval jelentkező Ádi által vezetett fordítást értő 8-0-s rohamot indított útjára. Utána váltott vezetéssel haladtak a felek. Ahogy a szakasz eleje, a vége is a hazaiaké volt, akik egy 7-0-t bemutatva 8 pontos előnnyel várhatták a záró etapot.
Ez hazai kosárral indult, ám Buzsáki Bence triplája óriási nagy lökést adott a srácoknak, Papp Barna és Bagó Martin is megvillant, a védekezés összeállt, a fiúk egy 12-0-lal fordítottak. A koncentrált játékkal bemutatott huszáros roham sokat kivett U20-as együttesünkből, 11-0-s zalai futás következett, de ez se tört meg a fiúkat. Ádi vezetésével új rohamra indultak a srácok, 1 pontra feljöttek, de fordítani már nem sikerült.

A fotó korábbi, hazai mérkőzésen készült.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·