Főoldal » 2018, NBI A » A bajnokot fogadva zárja az alapszakaszt az SKC

A bajnokot fogadva zárja az alapszakaszt az SKC

Szerdán este 18 órától a bajnok Alba Fehérvár csapatát fogadják fiaink az alapszakasz záró fordulójában

Ahogy minden mérkőzés, a legutóbbi, a másfél hete Pécsett nagy különbséggel elveszített találkozó után is értékelte a mérkőzésen látottakat a Sabáli Balázs vezette szakmai stábunk – Pécsett túlsúlyban voltak a kijavítandó hibák, rossz dolgok.
A múlt hét közepén pályán kívüli összetartásuk is volt a srácoknak, a társaság közösen tekintett meg a televízióban egy Euroliga-mérkőzést. Edzőnk úgy véli, jól sikerült ez a pályán kívüli, mégis szakmai program.

Sabáli Balázs ismét hangsúlyozta: – most, hogy a finishez közeledik a bajnokság és a célegyenesbe fordulnak az alapszakasz végén az együttesek, az a legfontosabb, hogy csapatként működjünk, ugyanis csak így lehet esély eredményes szereplésre.

Bár már régen eldőlt, hogy az alapszakasz utáni fázisban, a középszakaszban az alsóházban folytatjuk, edzőnket  azonban még korántsem a bajnokság következő szakasza foglalkoztatja, nem az arra való felkészülésnek tekinti a címvédő, és a nemzetközi porondon is sokáig menetelő fehérváriak elleni összecsapást. Sabái Balázs bravúrra készül csapatával, amelyből továbbra is hiányozni fog Dénes Gabi.

Szakvezetőnk kiemelte: az Albának nincs gyenge pontja, fizikálisan kiemelkedő képességű játékosok egész sora alkotja a fehérvári együttest, e tekintetben senki sem nem veheti fel velük a versenyt az élvonalban. A hazai közönség segítségével viszont taktikus, okos játékkal, fegyelmezett védekezéssel, megakadályozva, hogy a fehérváriak saját játékukat tudják játszani, lehet esély  bravúrra.
Egy olyan bravúrra, amellyel – amennyiben a Debrecen kikap a ZTE-től – akár előre is léphet csapata a 12. pozícióba.

Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·