Főoldal » 2018, NBI B » Zárás vereséggel – és súlyos sérüléssel

Zárás vereséggel – és súlyos sérüléssel

A harmadik negyed közepéig kiegyenlített, szoros meccset játszottak fiataljaink az Egerrel az alapszakasz zárófordulójában. Ekkor jött egy hullámvölgy, elléptek az egriek, ráadásul a hajrában Olivér súlyos sérülést szenvedett

SKC-Sportiskola – EKE Eger KOK 67-77 (19-21, 18-16, 10-18, 20-22)
Sopron, NB I B, zöld csoport, 50 néző. V.: dr. Szakáll, Lövei, Kruk.

SKC-Sportiskola: Polgárdy 8/3, Kántor 13, BUZSÁKI 14/12, WERNER 8, BAGÓ11.
Cs.: Németh M.7/3, Papp B.6/6, Farkas G.
Edző: Váradi Kornél.


A vendégek szereztek vezetést, de Buzsáki Bence hármasával fordított Váradi Kornél legénysége. Küzdelmes játék mellett váltott vezetéssel haladtak a felek, fiataljaink közül elsősorban Bagó Martin jeleskedett. A szakasz végén a vendégek vezettek 2 ponttal.
A második etap elején Olivér találataival tapadtunk az egri legénységre, sőt a szakasz közepén utolérték a srácok ellenfelüket, majd Werner Vitya találatával át is vették a vezetést. A félidő küzdelmes játékkal és döntetlennel ért véget.

Ádi triplájával kezdődött a második félidő, Olivér kosara után 5 ponttal megléptek a srácok. Az egriek azonban tapadtak csapatunkra, sőt a szakasz hajrájában, amikor fiataljaink sokat hibáztak, ezt kihasználva egy 11-0-lal fordítottak és el is húztak. A záró etapban az Eger tartani tudta 10 pont körüli előnyét. A hajrában Olivér sérült meg egy ütközés után, mentő vitte el játékosunkat, akinek ezúton is jobbulást kívánunk.

Váradi Kornél: – A harmadik negyedben egyénieskedni kezdtünk, ellenfelünk pedig elkapta a ritmust. Kántor Olivérnek jobbulást kívánok, a csapatnak pedig gratulálok a nyolc közé jutáshoz. Az alapszakaszt veretlenül megnyerő BKG ellen folytatjuk.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·